»   »  Interactieve borden

Interactieve schoolborden: ontdek het onderwijs van nu!

Het nieuwe schoolbord is eigenlijk niet meer uit de klas weg te denken. Gelukkig! Althans, dat vinden wij, want de mogelijkheden die touchscreens en digiborden tegenwoordig kunnen bieden zijn ongekend! De keuze is echter enorm en daarom is het belangrijk om te kijken naar wat het best bij de school, docent en leerling past. Wij kijken bijvoorbeeld naar hoe jullie het bord gebruiken, wie het gebruikt, hoe jullie onderwijs(plan) er uitziet en waar jullie nu tegen aanlopen. Hier komt meer bij kijken dan alleen een het merk en de afmeting van een scherm, denk bijvoorbeeld ook aan; ergonomie, lichtinval, omgevingsgeluid, gebruiksintensiviteit of de dikte en het materiaal van de muur - om maar een paar factoren te noemen! Met onze adviseurs weet je zeker dat je voor een oplossing kiest die optimaal werkt in de leeromgeving.

De sleutel tot succes
Een goede combinatie van bord, software en lesmateriaal zorgt er uiteindelijk voor dat de les een compleet nieuwe dimensie krijgt. Echter, zonder de juiste implementatie en begeleiding wordt het vaak niet meer dan een veredeld whiteboard die toevallig ook als groot scherm kan functioneren. Naast het uitzoeken van het perfecte schoolbord gaan wij daarom ook helpen bij de implementatie. Wij adviseren je op het gebied van software, trainen de gebruikers en geven tips en advies over hoe de digitale leermiddelen nog beter ingezet kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij ook een Service Level Agreement (SLA) afsluiten waarin afspraken gemaakt worden m.b.t. storingen en het leveren van producten.

Maatwerk? Graag!
Een projectieopstelling in de aula? Een interactief bord in de gymzaal of een scherm van 6 meter breed? Géén probleem. Wij hebben voor hetere vuren gestaan en worden hier eigenlijk alleen maar enthousiaster van! We gaan dan ook graag met jou in gesprek om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken.

Klaar om jouw onderwijs een boost te geven? Maak een afspraak met onze adviseurs Paul, Frank of Daan.

School_-_pagina_interactiefschoolbord

Vraag hier een adviesgesprek aan!