»   »  3D printing

3D printing

Creëer je eigen wereld

Het wordt vaak genoemd als dé technische revolutie van nu. Van het printen van een lego-blokje tot complete huizen: de mogelijkheden van 3D printing zijn grenzeloos. Om leerlingen klaar te stomen voor deze revolutie is een 3D printer op school onmisbaar. Het bevordert ruimtelijk inzicht, vormvrijheid, creativiteit en functionaliteit.

Leerlingen kunnen bijvoorbeeld zelf sleutelhangers, accessoires of zelfs gebouwen ontwerpen welke middels een geprinte maquette op functionaliteit te testen zijn. Maak een ontwerp, stel de printer in en creëer een 3D model van je eigen ontwerp.

Van de ontwerpsoftware tot en met de 3D printer: wij laten je graag alle mogelijkheden zien en bieden in een training op locatie alle kennis en middelen om zelf aan de slag te
gaan.

3dprinter