»  Oplossingen

Complete oplossingen voor primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs

Leerlingen voorbereiden op de toekomst is misschien wel het belangrijkste doel van onderwijs. Daarom helpen wij hier dag-in dag-uit graag aan mee. Of het nou onze adviseurs, directie of installateurs zijn; iedere dag staat ons team klaar om er voor te zorgen dat scholen in Nederland stappen kunnen zetten in hun (digitale) professionalisering. Dit houdt voor ons niet op bij het leveren of installeren van producten, we gaan veel verder: wij vertrekken pas als jij tevreden bent en zorgen er voor dat jij ook tevreden blijft.

Binnen DO-IT @ School helpen wij scholen middels diverse oplossingen/producten: 

  • Een touchscreen, digibord of beamer in het klaslokaal

Het ‘nieuwe’ schoolbord is eigenlijk niet meer uit de klas weg te denken. Gelukkig! Althans, dat vinden wij, want de mogelijkheden die touchscreens, digiborden of beamers tegenwoordig bieden zijn ongekend! Benieuwd wat wij kunnen doen? Lees hier verder of maak een afspraak met onze adviseurs Paul, Frank of Daan.

  • IRIS Connect: iedere les is een kans om er zelf van te leren

Reflectie en effectieve feedback zijn belangrijk om de vakbekwaamheid van leerkrachten te vergroten. IRIS Connect is daarvoor het ultieme hulpmiddel. Eenvoudig, veilig en interactief. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Hier bekijk je onze site, liever een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden? Dan kun je bij onze adviseur Berend terecht.

  • B-Bot.nl: spelenderwijs leren kinderen programmeren

Bereiden wij onze kinderen wel goed genoeg voor op de (technologische) toekomst? Onze educatieve robots leren kinderen spelenderwijs programmeren en coderen! Onze webwinkel bezoek je op www.b-bot.nl en onze adviseurs Ciska en Elah voorzien je graag van advies!

Interactieve en volledig digitale lesmethodes zorgen voor een compleet nieuwe leservaring. Onze methodes specialiseren in interactiviteit, differentiatie en Learning Analytics. Vraag een demo-account aan bij Tijd voor Geschiedenis of BeatsNbits en maak een afspraak met Bernd & Anne!

  • PRINT365: all you can print!

Hoe fijn zou het zijn als jij je nóóit meer zorgen hoeft te maken om de printer? Kan geregeld worden. Met PRINT365 haal je de alles-in-een documentbeheeroplossing de school in. Voor een vast bedrag per maand wordt volledig in alle printbehoeften voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten, onze adviseurs Mark en Ilco helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan!